0
0
Subtotal: 0,00
Geen producten in je winkelmand

6 Voorbeelden van wanddecoratie voor de kinderkamer

De kinderkamer krijgt pas echt een gezellige uitstraling door mooie wanddecoratie toe te passen. Maar wat is nu leuk en origineel om op te hangen op de kamer van je kind? Er is genoeg leuks te vinden! We zetten alvast 6 voorbeelden van wanddecoratie voor de kinderkamer op een rijtje. Pimp it up!

Wanddecoratie voorbeeld 1: Creatief met Dock Four

Kinderen vinden creatief bezig zijn altijd leuk! Laat je kind een toffe tekening maken en druk deze af op de wanddecoratie panelen van Dock Four. Misschien heb je nog wel de eerste tekening van je kind bewaard, dat is natuurlijk ook een tof idee! Combineer het met een paneel met houten plankje waarop je kindje nog wat leuke spulletjes kan showen.

Wanddecoratie voorbeeld 2: Behang voor de kinderkamer

Een eenvoudige manier om de slaapkamer van jouw kind te pimpen is met een leuk behangetje. Dit kan behang zijn met een printje, kleurtje of kies voor een tof thema op de kinderkamer. Kids love it!

Wanddecoratie voorbeeld 3: Hippe wandstickers

Wil je juist iets anders dan behang? Muurstickers zijn ook helemaal hip om op de wand te plakken. Kies je voor een leuke naamsticker, sticker met cijfers, het alfabet of kies je voor stickers met mooie dieren en/of bloemen erop? Wat je ook kiest, de kinderkamer krijgt sowieso een toffe en gezellige upgrade!

Wanddecoratie voorbeeld 4: Letters aan de wand

Je hebt ze misschien al wel eens gezien, houten letters. Door te spelen met de letters van de naam van je kind of door te werken met een ander leuk thema, creëer je een originele look op de kinderkamer. Wees creatief, laat je kind de letters versieren en hang ze op een speelse manier op. Laat vooral je kind ook meedenken hoe jullie de letters gaan ophangen.

Wanddecoratie voorbeeld 5: Schilderij aan de wand

Kinderen zijn gek op schilderen en kunnen daar hun creativiteit daar perfect in kwijt. Koop een groot canvasdoek en laat je kind lekker schilderen. Het is toch superleuk om een eigen Picasso op de kamer te hebben hangen als wanddecoratie? Every Child is an Artist!

Wanddecoratie slaapkamer

Wanddecoratie voorbeeld 6: Foto’s aan de wand

Wie is er niet dol op foto’s? Kinderen vinden het zeker fantastisch! Maak een leuke collage van het gezin, met de hond of misschien vinden ze het veel leuker om een collage op te hangen met hun vriendjes en/of vriendinnetjes. Trommel vriendjes en/of vriendinnetjes op en organiseer een fotoshoot middag. Helemaal leuk en super origineel!

Wat vond jij van deze voorbeelden van wanddecoratie voor in je slaapkamer?

Danielle van de Vlag

Danielle van de Vlag

Danielle Van De Vlag is de eigenaresse van het online lifestyle magazine, Puur Van Geluk. Bij haar prachtige bedrijf willen ze graag mensen adviseren, informeren en inspireren. Maar bovenal geluksmomentjes bezorgen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En ontvang 15% korting op je eerste bestelling

Scroll naar top
WOW... 25% voorjaarskorting

Gebruik code vjel25

Dagen
Uren
Minuten
Seconden