Dock Four bij Help Mijn Man Is Klusser

Dock Four was onderdeel van aflevering 2, seizoen 14 van Help Mijn Man Is Klusser. Een hele mooie uitzending waar wij o.a. een babykamer en een kinderkamer hebben voorzien van onze stylepads.

Help mijn man is klusser Seizoen 14 Aflevering 2.

In de aflevering van 3 mei 2021 schoot Dock Four te hulp bij het jonge gezin.

In Castricum treft John Williams tot zijn grote schrik Brenda met haar jonge gezin aan in een bouwput. Haar man David heeft al maanden niks aan het huis gedaan en laat zijn gezin tussen de openliggende elektra en bouwmaterialen slapen. Dock Four schoot te hulp samen met team van Help mijn man is klusser & styliste Marith Thies.

Bekijk hier de hele aflevering

Baby kamer

Boven de commode in de babykamer hangt een wand met een aantal handige functies. Op het  paneel met de spider kan je jouw leuke geboortkaartjes ophangen. Op het paneel met het plankje zet je jouw favoriete items. Verder is de wand nog in het midden gepersonaliseerd met een leuke foto van de meiden.

Kinderkamer

In de kinderkamer hangt ook een leuke wand naast het bed. Met een spider paneel waar je al je spulletjes kan opbergen achter het elastisch koord. Daaronder hangt het paneel met de haken. Superhandig om kleren of andere spullen op te hangen. Een goede manier om rust en spullen bij de hand te hebben in een kinderkamer.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En ontvang 15% korting op je eerste bestelling

Scroll naar top